Fijten Gevelverzorging herstelt beschadigde gevels in Limburg

Gebroken voegwerk of een scheur in de muur doet inbreuk op het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Dat heeft invloed op de waarde. En het is vaak de oorzaak van vochtproblemen en schade aan de constructie. Gevelreparatie door Fijten Gevelverzorging in Brunssum is de oplossing. Is het voegwerk van uw pand nog intact? Laat het door ons tijdig onderhouden.

Voegen uitkappen en hervoegen

Door scheuren in het voegwerk kunnen stenen in het metselwerk los gaan zitten. Dat kan zichtbare schade aan de gevel van uw pand veroorzaken. Maar de ergste narigheid die loszittend voegwerk kan veroorzaken, is vochtproblematiek. Laat dus tijdig voegen herstellen. 

Voegen uitkappen is een stoffige klus. Fijten Gevelverzorging beschikt over de nieuwste materialen en technieken, zodat de overlast voor u beperkt blijft. Wij verzorgen ook het nieuwe voegwerk. Daarbij heeft u keuze uit verschillende technieken:

  • Platvolle voeg
  • Schaduwvoeg
  • Klopvoeg
  • Knipvoeg
  • Snijvoeg
Bel of mail

De basiskleur voor het nieuwe voegwerk is grijs. Maar wij kunnen hervoegen in nagenoeg elke gewenste kleur.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Scheur in de muur? Fijten repareert uw gevel.

Een scheur in de gevel ontsiert. De muur verliest daardoor niet alleen zijn beschermende functie tegen weersomstandigheden. Het kan ook verzakkingen in de constructie veroorzaken. De schade wordt daardoor nog groter. Het kan zelfs instabiliteit van de muur tot gevolg hebben. Fijten Gevelreiniging herstelt gevels in de hele provincie Limburg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan