Cabinestralen bij Fijten Gevelverzorging in Brunssum

Tijd voor een nieuwe look. U neemt het gietijzeren tuinhekwerk onder handen. U wilt uw meubels restylen. Of u gaat nu echt beginnen met het opknappen van de oldtimer in uw garage. Laat uw materialen gritstralen. Daarmee zet u een flinke eerste stap. Fijten Gevelverzorging beschikt in Brunssum over een straalcabine van 5 x 5 x 7 meter. Hierin maken we metalen objecten en hardhouten meubelen klaar voor een nieuw leven.

Het begin van een stralendnieuwe look
voor uw meubels

Houten meubels schuren. Het is een vervelend en tijdrovend karwei. Hoekjes in de constructie en randen in houtsnijwerk zijn moeilijk bereikbare plekken. Dikke lagen verf of een waslaag vullen uw schuurpapier. Gritstralen scheelt u veel werk en frustratie. De druk stemmen we af op de houtsoort, zodat het materiaal niet beschadigt. Uw meubels zijn snel klaar voor een
nieuwe verflaag. Alleen geschikt voor hardhouten materialen!

Laat uw meubels stralen in de cabine van Fijten.

Maak een afspraak

Metaal laten stralen

Voordat u metaal kunt schilderen of spuiten, moet u het behandelen met een primer. Dit zorgt voor een goede hechting. Dat betekent dat metaal ontdoen van coatinglaag een erg lastige klus is. Dat geldt ook voor het verwijderen van geoxideerd metaal. Als u roest niet goed verwijdert, komt het gegarandeerd terug. In beide gevallen is gritstralen in onze cabine een snelle en zorgvuldige oplossing.


Wilt u meer informatie over cabinestralen?

Bel of mail ons