Kwaliteit van voorbereiding tot oplevering

Kwaliteit van voorbereiding tot oplevering

Goede voorbereiding op het werk

Van plan uw gevel te laten reinigen? Of heeft u reparaties die snel uitgevoerd moeten worden? Fijten Gevelverzorging BV neemt vaak een dag van tevoren contact met u op om met u te bespreken welke en hoe de werkzaamheden plaats zullen vinden. Ook tijdens de gevelreiniging of reparaties houdt het straalbedrijf u continu op de hoogte van de voortgang.

Bij de gevelreiniging of reparaties maken de medewerkers van het straalbedrijf meestal gebruik van steigers om elke gevel zo goed mogelijk te kunnen reinigen. Steigervergunningen, maar ook andere vergunningen worden aangevraagd bij gemeente of andere instanties, zodat uw gevel snel helemaal gereinigd is.

 

Cabinestralen

In de cabine van 5 m x 5 m x 7 m straalt Fijten onder meer:

  • Autoplaatwerk, chassis, bumpers
  • Motor- en brommeronderdelen
  • Carrosserie
  • Metaal en IJzer
  • Meubels van hardhout
  • Hekwerken
  • Alle staalwerken tot 7 meter

Neem nu contact met ons op.

Uw invoegwerk geregeld

Nadat de gevels voldoende gedroogd zijn voegen de medewerkers van Fijten Gevelverzorging BV de gevels in met een grijze kleur. Wilt u een andere kleur? Past een andere mengverhouding beter bij uw pand? Geen probleem. Fijten Gevelverzorging BV geeft u het juiste advies over kleur en keuze van het voegwerk.

Heeft u een monumentaal pand? Vaak is knip/snijvoegwerk vereist. Fijten Gevelverzorging BV werkt samen met een van de beste knipvoegers van Nederland. Neem dus ook voor het herstellen of vernieuwen van voegwerk aan monumentale panden contact op.

Impregneren

Na het voegen van uw gevel kan Fijten Gevelverzorging BV de gevel ook voor u impregneren. Impregneren houdt het vocht buiten, maar maakt de gevel tevens vuilafstotend. Zo heeft vuil minder snel kans om te hechten op de schone en droge ondergrond. Door de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan krijgt u hier de juiste begeleiding en het beste advies. Het soort steen en de voegsamenstelling van uw gevel bepalen welk soort impregneer het best voor uw pand werkt. Ook de wijze waarop deze wordt aangebracht kan op verschillende manieren: flowcoat, spuiten of met de kwast. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Het beste steigermateriaal

Al het steigermateriaal is van het merk Layher, een renovatiesteiger van aluminium. De verankering hiervan komt vast in de steen. Nadat de steiger weer is weggehaald worden deze ankergaten weer dichtgemaakt op kleur. Al het materiaal wordt vervoerd met een speciaal ingerichte steigerwagen, ontworpen door dhr. J. Fijten.
 
Steiger voor eigen gebruik? Huur nu een (dak)steiger bij Fijten Gevelverzorging BV. Neem direct contact op.

 

Uitkapwerkzaamheden

Nadat de steiger is geplaatst, krijgt u een telefoontje dat de uitkapploeg gaat starten. Dit betekent dat u en uw buren de ramen dichthouden, zodat het glas van uw ramen en deuren afgeplakt kan worden. Voor het daadwerkelijke uitkappen kan beginnen, voeren de uitkappers testen uit om zo te zien welke beitels zij het best voor uw oppervlakte kunnen gebruiken. Ook controleren zij samen met u welke geveldelen zij uitkappen. Het uitkappen duurt vaak een paar dagen. Om zo veel mogelijk overlast te voorkomen, ruimen de uitkappers na elke werkdag voor u op.

gevelverzorging Fijten gevelverzorging Fijten BV voegwerk gevelreiniging straalbedrijf gevelreiniging

Tevreden bij de oplevering

Tijdens de werkzaamheden wordt u telkens op de hoogte gehouden door middel van intensief contact. Ook verricht het straalbedrijf tussentijdse controles. Voordat de steiger afgebroken is, vragen de medewerkers u altijd of alles naar wens is verlopen. Bent u ergens niet helemaal tevreden over? Fijten Gevelverzorging BV lost dit dan alsnog voor u op.